Bespaar ruimte in het nieuwe jaar met de nieuwe oplossingen van OTTO

  11-12-2018

OTTO Engineering ziet in het nieuwe jaar een ruimtebesparend scala aan opties voor een van zijn populairste switches.

De nieuwe LP3S- en LP3S-V-switches zijn kortere versies van de LP3-switch en bieden een aantrekkelijke, verlichte positie-indicatie voor omgevingen waar betrouwbaarheid - en ruimte - cruciaal is.

De LP3 heeft altijd een nauwkeurige snap-actie geboden, met een soepele bediening voor een breed temperatuurbereik.
Deze nieuwe schakelaars zijn ongeveer 5/8 "korter achter het paneel, terwijl ze de meeste van dezelfde kenmerken bieden van de populaire LED-verlichte drukknop.

Hun introductie biedt een nieuwe oplossing voor ontwerpers die ruimte willen besparen en tegelijk een zeer zichtbare positie aangeven waar het er echt toe doet, vooral waar veiligheid en betrouwbaarheid hoge prioriteit hebben.
De LP3S

De LP3S is ontworpen voor gebruik in grepen en andere toepassingen waar de ruimte krap is - in maritieme toepassingen, industriële besturingselementen en veeleisende commerciële toepassingen.
Deze nieuwe schakelaar biedt zes kleurkeuzes voor de LED-verlichting - rood, groen, amber, blauw, diepgroen en wit - een keuze uit hoge of koepelvormige knoppen, een waterdichte afsluitingsoptie volgens de normen IP68S en IP69K, en een optie op logisch niveau .
De LP3S-V

De LP3S-V is ideaal voor gebruik waar een veilige schakelaar nodig is - en biedt een vandaalbestendige oplossing voor maritieme, off-highway, industriële besturing en paneeltoepassingen.
Het is een kortere achterpaneel-versie van de vandalismebestendige standaard LP3-V, die dezelfde behuizingsstijlen, circuitwaarden en knoptypen biedt. Het is een goede keuze als er weinig ruimte is.
Deze robuuste switch biedt vlakke en gewelfde actuator-omlijstingvormen, een verscheidenheid aan knoptypes en zowel aluminium als roestvrijstalen behuizingen. Net zoals zijn zuster de LP3S verwisselt, kan hij worden voorzien van een waterdichte zegeloptie voor IP68S en IP69K, een logisch niveauoptie en LED-kleurkeuzes.
Het heeft tactiele feedback en net als andere LP3's wordt het contactgebied op verzegelde modellen beschermd door een duurzame siliconenlaars die beschermt tegen vervuiling.

Dit zijn graag geziene toevoegingen aan de LP3, die een betrouwbare tijdelijke switchoplossing is voor maritieme, medische en andere commerciële toepassingen.
Schakelaars met tijdelijke actie blijven alleen actief zolang ze worden geactiveerd door kracht uit te oefenen - en terugkeren naar normaal wanneer die kracht wordt verwijderd.

Zoals bij alle Nexus-producten, alle LP3's kan deze worden geleverd met de standaard montagestijlen en elektrische beoordelingen, of u kunt contact met ons opnemen om een aangepast ontwerp te configureren.